Tieners en Jongeren 

(voortgezet en hoger onderwijs)Coaching voor Tieners en Jongeren: zie: aanbod.

Ik bied coaching rondom vragen zoals: 'Wie ben ik en wat heb ik de wereld te bieden?', het vinden van mensen die net zoals jij intens voelen en complex denken, het vinden van een passende opleiding, passend werk en interessante activiteiten met andere hoogbegaafden. 

Je kan ook bij mij terecht voor het beter in de vingers krijgen van vaardigheden zoals plannen, organiseren en je emoties reguleren (Jeugd Brein Coaching),  intelligentie onderzoek of ander onderzoek of studie- en loopbaanonderzoek met of zonder een kortdurend coachtraject.

Ik werk graag met technieken uit de positieve psychologie, oplossingsgerichte coach technieken, kwaliteiten en valkuilen, Motiverende Gespreksvoering, Neuro Linguïstisch Programmeren, Teken je Gesprek, Jeugd Brein Coaching, cognitieve gedragstherapie, schematherapie en Acceptance and Commitment Therapy. 

Ik heb een grote toolbox die voor jou op maat inzetbaar is om jou zelf te laten ontdekken wat je wilt, wat je daarvoor nodig hebt, hoe je dat kunt bereiken en om daartoe haalbare stappen te gaan zetten.