Wie kan bij mij terecht & waarvoor? 

Wie kan bij mij terecht met vragen over hoogbegaafdheid en intelligentie onderzoek?

Jeugdigen en ouders, maar ook (jong) volwassenen die worstelen met onderwijs, schoolkeuze, sociale aansluiting met anderen, opvoeding, werk, identiteitsontwikkeling of die andere hulpvragen hebben op sociaal of emotioneel gebied, kunnen bij mij terecht.  

Ik kan een brede ondersteuning bieden, die gericht kan zijn op het realiseren van passend onderwijs, passende opvoeding en zorg, of stap voor stap coaching op specifieke doelen die je wilt bereiken. Jouw vragen en tempo zijn daarbij leidend! Ik kan je spiegelen, positieve en opbouwende tips geven, je helpen reflecteren op jezelf en concrete informatie en adviezen geven. 

Je kunt je oriënteren op de vele materialen die ik voor jou, je partner of kind, op maat kan samenstellen, zoals (werk)boeken, spellen, filmpjes en andere materialen, zowel voor kinderen, jongeren als volwassenen.

Herken je dit bij jezelf, je partner of je kind?

Neem dan gerust contact met me op (zie tabblad Contact). 


Herken je dit ook bij jezelf, je partner of je kind? 

Neem dan gerust contact met me op (zie tabblad Contact). 

Wie kan er niet bij mij terecht (exclusie criteria)?

Wanneer er echter sprake is van problemen waar ik je niet bij kan helpen, zoals (ernstige) psychiatrische problematiek, (v)echtscheiding-vraagstukken, verslaving, meervoudige fysieke problemen of een verstandelijke beperking, dan kun je bijvoorbeeld advies vragen bij;